today's episode of Synthesize me edited by our dear friend
Manfred Detges from Germany

1 Intro
2 Mesh feat. Victorjia Anselmo – You'll Never Understand
3 Rotersand – Merging Oceans [Exilanation Remix]
4 Project Pitchfork – Timekiller [And One Remix]
5 Neuroticfish – Waving Hands
6 Blank and Jones feat. Robert Smith – A Forest
7 Assemblage 23 – You Havn't Earned It [The Loge Remix]
8 The Azoic – Progression
9 Sara Noxx – Society
10 Boytronic – Living Without You [Ronan Harris Remix]
11 Angels & Agony – Forever [Eternity Version]
12 Android Lust – Stained
13 Lowe – Ahead Of Our Time [Extended]
14 Motus – Leave
15 Cinderella Effect – Stille Der Nacht

  1. WhiteShark - Vick BE הגיב:

    Great selection of songs, I really liked it Manfred!
    but Oren, you should write the correct order of the track list 🙂


להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של

אתה מגיב באמצעות חשבון שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s