Synthesize me #55 – the synthpop show by Dj Oren Amram. tonight – with a special guest – Playlist chosen by:
Xavier Morales from "Ruined conflict"

listen / download:


Vnv nation – standing
Assemblage 23 – Disappoint
Apoptygma Berzerk – Until The End Of The World
Covenant – Bullet
Icon of Coil – Existence in Progress
Frozen Plasma – Murderous Trap
Blutengel – The Oxidising Angel
Vanguard – Shine
Pride and Fall – Adored
Rotersand – Almost Wasted
Chrom – The Worst Day
Combichrist – Without Emotions
Imperative Reaction – What Is Left To Say
Solitary Experiments – Delight
Ruined Conflict – Troubled Fame Of Life


להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של

אתה מגיב באמצעות חשבון שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s