every sunday at 21:00 @ Radio Plus

*** Listen / Download ***

Hour 1

Hour 2 


*** Playlist ****

Hour 1

NamNamBulu – Idol
Lights Of Euphoria feat. Henrik Iversen – Nothing At All
Loewenhertz – Unsichtbar (Oren Amram SynthesizeMe Mix)
reAdjust – Promised Land
Eurotix – Conquer The Universe
5TimesZero – Unimportant
Alphaville – Heartbreak City
Katja von Kassel – Lies
Diary Of Dreams – The Curse
Halo Effect – Alone (Beborn Beton Remix)
Eli van Pike – Herzschlag (Narcotic Elements Remix)
Nonpoptale feat. !distain – Hear Me Calling
B side spot #85 – Eisfabrik – Walking Towards The Sun (solar mix)

Hour 2

Zynic – Neon Oblivion
T.O.Y – The Darkness And The Light (Solitary Experiments Remix)
Second Version – Dimes
In Good Faith – Explore (Oren Amram SynthesizeMe Remix)
Janosch Moldau – Sweetest Heart (People Theatre Presence Mix)
Spreading Point – Verloren (people theatre's rache mix)
E-bit – Rise up
CHRISTO & CountessM – Whilst The City Sleeps
Endless Shame – Locomotive
DM spot #61 – Leaether Strip – No More (This is the last time)
Reduced Silence – Rise and Fall
Eminent Sol – Sway

SYN-BANNER 1 NEW 2200 216

SYN-BANNER Small 216







להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s